Taksttjenester - Velkommen til TEJ Takst Sarpsborg
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive
 

Taksttjenester

Verdi- og lånetakst

Boligsalgsrapport

Boligsalgsrapport er en spesialversjon av den tradisjonelle tilstandsanalysen og er et standardprodukt utarbeidet i fellesskap av bransjen. Vi anbefaler at det ved all boligomsetning blir utarbeidet en boligsalgsrapport av en autorisert takstmann.

Tilstandsrapport

Tradisjonelt forbindes det å være takstmann med å ta vanlige verditakster. Ettersom husene er blitt mer kompliserte har det de siste årene blitt stor økning i etterspørsel etter tilstandsanalyse.

Forhåndstakst

Byggelånsoppfølging

Skadetaksering

Når uhellet er ute og eiendommen får skade, vil forsikringsselskapet i svært mange tilfeller kontakte en skadetakstmann fra NTF for å sikre et profesjonelt grunnlag for erstatningen. Ved kompliserte skader er det vanlig at det er en takstmann som har oppdrag med å styre oppbygningsarbeidene.

Oppfølging av reparasjons arbeider

Skjønn

TEJ Takst har lang erfaring, både fra takstbransjen og bygg og anleggsbransjen!