fbpx
 

Reklamasjonstakst

Er du usikker på om det er skader på den nye boligen din som ikke har blitt dokumentert eller har du oppdaget nye skader? Ved feil og mangler ved bolig har du rett på en reklamasjonstakst på boligen, som vi kan bistå med. Vi går over skaden og eventuelle nye skader, samt går over dokumenter fra tidligere eier og byggherre. Så ser vi om det er grunn for reklamasjon videre.

Hvis du finner skader eller feil i senere tid etter du har kjøpt boligen, og det er grunn for reklamasjon, kommer vi på en befaring for å se over skaden og dokumentasjon fra involverte fagmenn. Deretter kontaktes meglerfirmaet og involverte fagpersoner. Vi oppretter en reklamasjonssak for deg som vi følger opp.

Bor du i Sarpsborg, Fredrikstad, Råde eller et annet sted i Østfold og trenger en takstmann til reklamasjonstakst? Kontakt oss i TEJ Takst!

TEJ Takst har lang erfaring, både fra takstbransjen og bygg og anleggsbransjen!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer