Om oss - Velkommen til TEJ Takst Sarpsborg - Takstmann i Sarpsborg
136
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-136,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

TEJ Takst

TEJ Takst ble etablert i 2012 som en søsterbedrift av TEJ Bygg og TEJ Utvikling, og holder til i Sarpsborg kommune. Vi utfører oppdrag i Østfold, Vestfold og søndre Akershus.

Takstmann Thor-Egil Johnsen har nesten 30 års erfaring fra bygg og anleggsbransjen, og innehar bred kompetanse innefor bygg- og boligproblematikk. I tillegg til utdannelse som takstmann har vi mesterbrev i tømrerfaget, FFV-godkjent bedrift for taksering og prosjektering av våtrom av Fagrådet for Våtrom. Teknisk-assistent bygg og anleggslinje.

Vi har stor kompetanse innen fukt- og våtromsproblematikk, og har lang erfaring i utarbeidelse av byggesøknader og kommunal saksbehandling samt prosjektering av bygninger i tiltaksklasse 1.

TEJ Takst er NTF- og DNV-sertifisert for boligtaksering, skadetaksering og skjønn.

TEJ Takst har sentralgodkjenning for kontroll, prosjektering og søknad i tilstandsklasse 2.

Vi har også lokalgodkjennelse for utarbeidelse av tilstandsrapport.