fbpx
 

Kontroll i forbindelse med overtagelse av byggeprosjekter

Overtagelse av et byggeprosjekt er en krevende del av byggeprosessen. Både byggherrer og entreprenører kan synes at overtagelse er en vanskelig del i byggeprosessen. En uenighet mellom entreprenør og byggherrer er hardt å håndtere. Vi kan hjelpe dere med kontroll i forbindelse med overtagelse av byggeprosjekter.

Begge parter har interesse i at overtagelsen av et byggeprosjekt formaliseres for å unngå unødvendige problemer. Ved overtagelse skal det innkalles på korrekt måte, fremlegges dokumentasjon, gjenstående arbeid og registrerte feil og mangler. En formalisert overtagelse har sin hensikt i å unngå uklarheter i byggeprosjektet, samt få en klarhet i hva man er enige om.

TEJ Takst stiller opp ved kontroll i forbindelse med overtagelse av byggeprosjekter, uavhengig om du holder til i Indre Østfold eller Nordre Follo.

TEJ Takst har lang erfaring, både fra takstbransjen og bygg og anleggsbransjen!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle